Privaatsuspoliitika

La Fanett on võtnud endale kohustuse kaitsta oma klientide ja e-poe kasutajate privaatsust ning koostanud privaatsuspoliitika põhimõtted, mis käsitlevad kliendi andmete kogumist, kasutamist, avaldamist, edastamist ja säilitamist.

La Fanett OÜ on isikuandmete vastutav töötleja, Meie ettevõte edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.

  1. Privaatsus

Klient annab lafanett.ee e-poes andmeid sisestades ning vastava kinnitusega lafanett.ee e-poele õiguse koguda ja töödelda Kliendi isikuandmeid (nimi, kontakttelefon, paki kättetoimetamise ja/või kodune aadress, e-postiaadress) ning edastada logistikapartnerile isikuandmeid toodete kohaletoimetamiseks.

Isikuandmeid kogutakse ning neid töödeldakse järgmistel eesmärkidel:

  • Kliendi ostutellimuste tegemiseks;
  • Ostuanalüüside ja kokkuvõtete tegemiseks, Kliendile pakkumiste tegemiseks;
  • Klientide probleemide ja soovide lahendamiseks;
  • Kliendi rahulolu küsitluste korraldamiseks.

Kliendil on igal ajal õigus keelata oma isikuandmete kasutamine, välja arvatud juhul, kui see on vajalik lepingust tuleneva nõude sissenõudmiseks või toote kohaletoimetamiseks.

E-poe tellimuste keskkonnas säilitatavaid andmeid Kliendi ja tema tellimuste kohta käsitletakse konfidentsiaalse informatsioonina ning neid töödeldakse vastavalt isikuandmete kaitse seaduse nõuetele.

Lafanett.ee on võtnud endale kohustuse kaitsta kliendi privaatsust ja hoolitseda, et kliendi isikuandmed on kaitstud ja kolmandatele isikutele kättesaamatud (v.a. transporditeenuse osutajale).

Isikuandmeid töötleb La Fanett OÜ, Harjumaa, Tallinn, Hõbekuuse tee 56, 12111

  1. Intellektuaalne vara ja kaitse

Kõik intellektuaalne vara La Fanett veebipoes on La Fanett OÜ omand ja autoriõigusega kaitstud.

Intellektuaalse omandi kopeerimine, levitamine, kommertseesmärkidel avaldamine, massimeedias kasutamine vastuolus autoriõiguse ja muude intellektuaalse omandi õigusi kaitsvate seadustega on keelatud.

 

Ettevõtte tõesed andmed:

LA FANETT OÜ

Reg nr.: 12434488

Harjumaa, Tallinn, Hõbekuuse tee 56, 12111

E-mail: info@lafanett.ee